HVEM ER RUTA RENHOLD AS?

"Vi startet opp i 2013 som ENK Vesta Maliaukaite Renhold, fikk mer enn 100 privat kunder som kan ikke se hverdagen uten vår hjelp. Nå, i 2017 vi vekst til Ruta Renhold AS og fokuserer på tre tjenester: næringslokaler vask, trappa vask og flyttevask."

Rūta betyr eiers moras navn, mor som har lært hvordan det må vaskes og hvorfor det er så viktig med renhold.  Mor som stille bryr seg om deg og gjøres din hverdag enklere.

 

Når vi startet opp i 2013  hadde vi et mål - å bli mor til alle: bedriftsansatte, privatkunder og våre egne ansatte. Vi er ikke markedsledere eller kan ikke flagge med de store titlene, men mor trenger ikke det. Hun, som vi, ønsker å ha høy kvalitet på tjenestene og et varmt forhold til våre kunder, være hensynsfulle og tilpasse oss de varierende behov kunden måtte ha. Det handler om relasjonshåndtering og våre kunder har derfor en 24/7- mulighet til å kontakte oss.

 

Vi er allerede godt kjent i Follo: Moss, Rygge, Råde, Dilling, Larkollen, Våler, Son, Fredrikstad for både rengjøring av private hus, flyttevask og kontorvask. Hver år vi er i vekst med 103% nesten bare ut fra anbefalinger fra eksisterende kunder. Dette tallet sier at vi er på rett vei.

 

- Vårt arbeid taler for seg selv. - sier vi alltid. Vi hjelper utlendinger til å integreres i norsk kultur og holder dem borte fra ulovlige jobber. Statistikken viser at mange arbeidsledige mennesker  begynner å jobbe ulovlig for å få en inntekt og dermed påvirker norsk økonomi negativt. Vi diskriminerer ikke våre ansatte, og vi ber bare om at de er dedikert og ærlig. En annen fordel vi har er at våre ledere snakker flytende engelsk og lærer mer og mer norsk for hver dag!

 

 

Ruta Renhold - oppriktige forhold og nøyaktig renhold!

Copyright © RUTA RENHOLD AS 2013 - 2018 - Renhold - Renholds firma - Oslo -Follo